СТРЕЧ ФОЛИО

Производството на стреч фолио е един от приоритетите ни. То намира широко приложение при палетизирането и транспортирането на различни стоки и товари. Използва се за опаковане и стабилизиране на палетите, за предпазване на продукцията от замърсяване и влага.

Ние произвеждаме три основни вида разтегливи фолиа:

  • Ръчно стреч фолио с дебелини от 17 и 23 микрона.

    Прилага се, когато палетизираният товар е нестандартен по форма, когато подготвените палети са с различни размери или когато са малко като обем. Обикновено се работи с ръчни диспенсъри.

  • Машинно стреч фолио с дебелини от 17 и 23 микрона.
    Предназначено е за бързо и качествено автоматизирано обвиване на голямо количество типизирани палети.
  • Машинно високо разтегливо стреч фолио.
    То се произвежда за специални нужди, когато опаковката трябва да е с много висока разтегливост – до няколко пъти, без това да намалява здравината ѝ.

Продуктите ни, освен с отличната си разтегливост при опъване, се отличават и с голяма здравина (висока устойчивост на скъсване, продупчване и сцепване) и лепливост. Те се произвеждат от LLDPE (линеен полиетилен с ниска плътност) със специални добавки. Могат да бъдат с различна ширина и разфасовка по Ваше желание.

Работим с модерни технологии и оборудване и осигуряваме постоянни характеристики на нашето стреч фолио, за което следи внедрената система за управление на качеството.

стреч фолио